Web design

Skräddarsydd, Responsiv och Snabb

Responsiv & Skräddarsydd

Vi bygger hemsidor som är responsiva och fungerar därför lika bra på mobilen som datorn. Oavsett vilken typ av enhet dina kunder använder kan du känna dig trygg med att veta att din hemsida ser bra ut. 

Vi skräddarsyr din hemsida efter dina önskemål och behov för att det är din dröm vi vill förverkliga. 

Snabb

Visste du att ju längre tid en sida tar att ladda, desto längre ner hamnar sidan i googles sökresultat? Google tar hänsyn till hastighet för att dem flesta stänger ner en sida som tar längre än 5 sekunder att ladda. 

När vi bygger din webbplats ser vi till att det är så snabbt det kan vara.  Vi ser till att alla bilder och filer på webbplatsen är optimerade till rätt storlek eftersom stora filer gör webbplatsen långsam.

WordPress

WordPress är världens populäraste CMS system och det är i wordpress vi bygger din hemsida. 

Varför wordpress? För att det är användarvänligt, prisvärt, SEO-vänligt och skalbart. Oavsett bransch kan vi bygga din hemsida i wordpress.

Elementor drag & drop - ger dig möjligheten att lätt redigera din färdiga webbplats

friheten att redigera själv sparar dig tusenlappar

Vi bygger din hemsida med elementor pro vilket innebär att du själv kan redigera hemsidan med bara några klick, utan att skriva en enda rad kod. 

Elementor är ett användarvänligt och enkelt system som gör det möjlighet för även den med lite teknisk kunskap att kunna redigera sin hemsida helt själv. Detta sparar dig tusenlappar då du slipper kontakta oss för att göra mindre ändringar på din webbplats. 

Låt oss hjälpa ditt företag att växa

Fyll i formuläret med dina detaljer och vad du behöver hjälp med så kommer vi att ringa upp dig inom 24h! 

Våra detaljer